2020. április 15., szerda

A Sony Xperia 5 II kompaktabb kiskészülék az idén ebben az évben Az ősz folyamán várható hogy megjelenik.


A Sony Xperia 5 II  kompaktabb kiskészülék az idén  ebben az évben Az ősz folyamán várható hogy megjelenik. 


Sony Xperia 10 II,  és a Sony Xperia 1 II  után a japán Sony vállalat készül bemutatni a Sony Xperia 5  II készüléket, amin nagy erőfeszítéseket dolgozik.

Persze ezt az új készüléket A Sony az ősz folyamán akarja bemutatni és a legelső hiresztelések szerint 99% hogy felvesz szerelve 5g antennával a készülék.

 A tavaly a Sony Xperia 5 Triluminos HDR 6.1 colos  képernyővel érkezett meg a piacra illetve Ultrawide 21:9, és a felbontása 2520 X 1080  pixel, de úgy tűnik hogy az új generáció 5,6 - 5,8 colos képernyő fog érkezni és 21:9.

 Ami a processzort illeti Qualcomm Snapdragon 865-ös octa Core 6-8 GB RAM,128-256 GB belső memória tripla kamerás  az aksi minimum 4000mah fog bele kerülni gyors töltéssel és egyéb Premium technológiák is felfognak sorakozni a készülékben.

 Mint tudjuk a Sony Xperia 5 nagyon  drágán volt meghirdetve a piacon 800 euró volt az ára és az eladások nagyon alacsonyak voltak.az sem lenne meglepetés hogyha a Japán Sony lemondana a felső kategóriás készülékekről és a Sony Xperia 5 II  Végül nem felsőkategóriás készülék lenne hanem egy középkategóriás készülék Qualcomm Snapdragon 765 vagy Mediatek DimenSity 1000 processzoral felszerelve.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra a legjobb roller a piacról

Neked milyen rollered van írd meg kommentbe? És iratkozz fel a csatornára és like hogy ne maradj le az új videókról.  @xiaomiromania @xiaomi...