2020. március 3., kedd

A Samsung és az LG mindkettő bezárt egy gyárat Délkoreában.

A Samsung és az LG mindkettő bezárt egy gyárat Délkoreában.



A Covid19 hatására mindkét márka úgy döntött,hogy bezár egy -egy gyárat biztonsági okokra hivatkozva a korona vírus miatt hisztéria kialakulása miatt ami nem annyira megalapozott ha megtekintjük a halálozási rátát,ami csak 2,8 % igen ha a halálozási ráta lenne 40% akkor igen valós problémáról beszélünk de így miről is van szó?? Egy benem ismert szándékos ember tesztről élőben amit nem akarnak beismerni.De a nagyok tudják nagyon is jól,hogy miről van szó.

Na de térjünk vissza az LG és  Samsunghoz,a gyárakat ideiglenesen zárták be,hogy letudják fertötleniteni őket hiszen ott is voltak fertőzött munkatársak az hírek szerint.

De jelzem ideiglenes bezárásról van szó,hogy az egész gyártelep területét letudják fertötleniteni és minek után ezen a héten újra megnyitja a gyár a termelést.

A SAMSUNG gyárban Gumiba gyártják a Samsung galaxy S20 sorozatot és a galaxy Flip és az Innotek LG gyárban meg fényképező modulokat gyártanak az APPLE vállaltnak az Iphonokba.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra a legjobb roller a piacról

Neked milyen rollered van írd meg kommentbe? És iratkozz fel a csatornára és like hogy ne maradj le az új videókról.  @xiaomiromania @xiaomi...