2020. március 3., kedd

A HongMeng os már mégis jelent a legokosabb kocsin Kínába

A HongMeng os már mégis jelent a legokosabb kocsin Kínába


Mielőtt hallottunk volna a HongMeng Os -rol először a Harmony os-rol hallottunk ami egy android helyettesitő illetve felváltó op rendszernek szánta a huawei nem csak telefonokra hanem sok más további készülékre.

Xu Zhijun,rotációs igazgató a Huawei-tol bejelentette,hogy a Huawei dolgozik egy kocsik programon aminek az a lényege,hogy egyre több kocsiba szereljék bele a HongMeng OS-t.
Ez a fent említett operációs rendszer először egy tv jelent meg nem is olyan régen a Honor márka alatt,és került piacra Európában is.

Most meg ez a rendszer a Chery New Energy Automobiles cég egy új okos autójára került fel pár napja és jelent meg ezzel a piacon.

Ennek az új kocsinak a neve  Chery New Energy S61,ami egy okos autó és amin HongMeng Os operációs rendszer fut a központjába az vezérli,elég érdekes a Huawei törekvései.A rendszer a 2.99 fázisba van aminek van arcfelismerő funkciója is.

És a sofőrök fáradságát is tudja vizsgálni és ha fáradtnak érzi a vezetőt akkor leállítja a kocsit teljesen,hogy ne okozzon balesetet a sofőr.

Chery vállalat azt is megemlíti,hogy egy komoly kolaborálás van köztük.
A kínai cégek komoly összegeket fektettek bele az 5G-be és az 5G dolgok világába és az 5G autózásba tehát várható a hatalmas tekhnologiai fejlődés az elkövetkező időszakban.Ha a kormányok ez nem fogják korlátozni vagy befagyasztani amire még volt a történelem során precedens.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra a legjobb roller a piacról

Neked milyen rollered van írd meg kommentbe? És iratkozz fel a csatornára és like hogy ne maradj le az új videókról.  @xiaomiromania @xiaomi...