2020. február 5., szerda

Jön A HUAWEI MATE XS 3C

Egy nagy óriás okostelefon gyártó vette észre nemrégiben,hogy a Huawei bejegyeztette December 16-dikán.2019-ben a szabadalmakat bejegyző Hivatalnál ezt az új készüléket éspedig a Hauwei Mate XS 3C.

A Huawei Mate XS 3C, névre halgato készülék AN00m számmal rendelkezik,a töltése egy 65 W teljesitményü töltővel van felszerelve a telefon.
A múlt héten Yu Chengdong, a Huawei Consumer Business vezérigazgatója egy francia média interjújában elmondta, hogy a Huawei MWC2020 konferencián kiadja a Huawei Mate X feljavított jobb változatát. Elmondása szerint ez az eszköz jobb tervezést, processzort és összecsukható képernyőt fog használni .


A Huawei Igazgatója, He Gang korábban elmondta, hogy a Huawei Mate X-ek a Kirin 990 5G processzort fogják használni. Ez az okostelefon valószínűleg jövő év márciusában kerül forgalomba. Érdemes megemlíteni, hogy Yu Chengdong azt is kijelentette, hogy „vékonyabb és könnyebb lessz, mint a jelenlegi piac.” Ebből a szempontból a Huawei következő összecsukható telefonja valószínűleg vékonyabb lesz.

Yu Chengdong azt is elmondta, hogy a Huawei összecsukható telefonja Európában fog eladásba kerülni egyszer.Emlékezzünk arra, hogy a Huawei összes új telefonja nem tudja használni a Google Mobile Services szolgáltatást.Ennek ellenére a Huawei az Egyesült Államok tilalom ellenére több mint lenyűgöző,hogy Google szolgáltatások nélkül is merészkedtek piacra dobi és eladni ezeket a készülékeket. Még a világ legnagyobb telefongyártójaként is felülmúlja a Samsungot.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Xiaomi watch 2 silver ne vedd meg 1 kuka ez az okosóra.És a gyártó is hazudott pár dologban

#xiaomiwatch2 #xiaomi #wearwatch #watch