2020. február 21., péntek

A NOKIA 5G-VEL FELSZERELT TELJESEN AUTOMATIZÁLT VASUTAT FOG ÉPÍTENI NÉMETORSZÁGBAN

A NOKIA 5G-VEL FELSZERELT  TELJESEN AUTOMATIZÁLT VASUTAT FOG ÉPÍTENI NÉMETORSZÁGBAN 


A NOKIA teljes mértékben Profitál a Huawei megjelenési és megítélési nehézségeiből és hatalmas szerződéseket kap meg Európában.

Például Németországban fogja kiépíteni a vasút hálózat 5G vel való felszerelését és teljes automatizálását.
Tudtam,hogy az 5G a ilyesmikre képes,hogy teljesen megváltoztatja az utazási feltételeinket és szokásainkat hát íme már be is fog ez következni az elkövetkezendő hónapokban.

Ez az új projekt amin a Nokia dolgozik közösen a Deutsché Bahn-nal és a Hamburgi érintett szervekkel.

Mondjuk én nem bíznék meg a Nokiában és nem bíznám rá egy Ország tömeg közlekedését sem ismerve gyenge minöségü termékeiket,és tudván ha a Huawei és más vállalatok nem jöttek volna a Globális piacra a fejlődés nem lett volna ilyen mértékű mind ezekkel az új cégekkel.

A két vállalat a Deutsché Bahn és a NOKIA létre fogja hozni ebben az új projektben a világ első 5G és teljesen automatizált vasúti rendszerét,amire még nem volt eddig példa talán metró kocsiknál volt de vasútnál még nem volt.

És az eredmény a Hamburg Digital Rail rendszer lessz ami Németország azon tervét képezi,hogy teljesen automatizálják a Német vasúti hálózatot és jobban működő képessé tegyék.
És a Finneknek ez nem az első ilyen tipusu törekvése ami a GSM antennákat illet vasúti forgalom lebonyolításában,mert még adtak el és szereltek fel 2G antennákat eddig 22 Országban a vasusit forgalom lebonyolításában,tehát úgymond valami tapasztaltuk van e téren.

Ez a projekt 2021 -ben kell kész legyen,és a cél az,hogy ezen a hálózaton keresztül küldjenek információkat  a vonatok és az állomások teljes kontrolálásáról és irányítsák azt,hogy minden flottul működjön.

A Nokia a projektet már 2019-ben megnyerte,hogy automatizálja teljesen a Német vonatokat és azok emberi beavatkozás nélkül tudjanak működni.

Úgytünik,hogy az Ericson is érdekelt volt a projekt iránt de csak akkor ha egy telekomunikácios vállalat is beavatkozott volna ebbe a projektnek a lebonyolításába.

A jelenlegi GSM-R amit a Nokia felügyel és fel vannak szerelve a világba összesen 109.000 km vasúti vonalat fednek le,ami valljuk be nagyon sok.
Az 5G a Finneké a 3GPP  tehnologiára alapszik,ami elösegiti a vonatok teljes automatizálását és az adatok gyors áramlását,hogy minden flottul működjön.

HA MÉG NEM IRATKOZTÁL FEL A CSATORNÁRA AKKOR TEDD MEG,HOGY SOSE MARADJ LE AZ ÚJ ÉS ÉRDEKES INFORMÁCIOKROL,ÉS NE FELEDJ EL NYOMNI EGY NAGY LIKE SEM.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra a legjobb roller a piacról

Neked milyen rollered van írd meg kommentbe? És iratkozz fel a csatornára és like hogy ne maradj le az új videókról.  @xiaomiromania @xiaomi...